Return to site

Wat maakt het uit: Backlink Kwaliteit of Kwantiteit?

In een hoek staat de kwaliteit van de backlink. Marketeers overal stellen dat het enige waar je je zorgen over hoeft te maken om je rankings te verbeteren is de kwaliteit van de backlinks die je genereert.

U hoeft zich geen zorgen te maken over het aantal backlinks, zolang de backlinks die u genereert maar afkomstig zijn van websites met een hoge domeinautoriteit.

Maar hebben ze wel gelijk?

In de andere hoek staan degenen die pleiten voor de hoeveelheid backlinks.

Ze zeggen dat de hoeveelheid backlinks die je genereert veel belangrijker is dan de kwaliteit van die backlinks. In feite zouden ze stellen dat de kwaliteit van de backlinks er niet of nauwelijks toe doet.

Maar hebben ze gelijk?

Nou, dat is wat we gaan bespreken. En mijn doel is om dit debat voor eens en altijd af te sluiten. Of in ieder geval om het te regelen totdat Google met een nieuwe algoritme-update komt.

Maar voordat ik te veel op mezelf vooruitloop, wat zijn backlinks?

Backlinks zijn links die van een andere website naar uw website reizen. Ze kunnen afkomstig zijn van social media sites en directories, maar ze komen meestal van blog posts en de inhoud van andere websites.

Idealiter zijn deze links afkomstig van andere relevante websites binnen uw niche en industrie.

Marketeers zoals uzelf zijn aan het klauteren om deze schoonheden op te bouwen omdat ze een enorme impact hebben op uw rankings op Google. Als je veel hoogwaardige backlinks hebt, dan kunnen je statistieken er uiteindelijk zo uitzien.


En dat is wat we allemaal willen, toch?

We willen allemaal dat onze backlinks onze website via de rankings verhogen en elke maand passief verkeer en leads genereren.

Dat is de droom van elke marketingstrategie.

Maar moet u zich richten op de kwantiteit of de kwaliteit van de backlinks?

Terwijl de twee partijen vechten, nemen we even de tijd om de ins en outs van elk van hen te bespreken, en dan sluiten we af met een definitief oordeel.

Oneplus Repair Gent - Iphone repair gent - iphone reparatie gent - Hout kopen - ervaren dj trouwfeest - Mindset - Goud kopen - expertMortex - Dj trouwfeest reserveren - Autovakantie frankrijk - Alarmsysteem expert - Landelijk wonen - Blogs laten maken - ben bouwen
Blogs laten schrijven - villabouw gruwez - Hoog in google komen - vakantiewoning frankrijk - Snel een Website laten maken - definitieve epilatie - Bekende dj trouwfeest - slipcursus - kapsalon inrichting - campervan - Busreizen - Veranda - Trapliften - stellingbouw - auto huren - bestelwagen huren - iwc - jaeger lecoultre - Hublot

- eiken bijgebouw - short lease - waterverzachter - terugkommoment - damesschoenen shoppen - kinderschoenen merken - herenschoenen online kopen - waterverzachter onderhoud baume mercier

- bell ross - ibix - stockwagens - industriele reiniging - Gevelreiniging - ramen en deuren - bedrijfsfilm - verandabouw - verandabouwer -

veranda kopen - predallen - welfsels
Atlas copco - Spytze - citroen mehari - citroen 2cv - tweedehands auto - droogijsstralen - Stretchtent - zitmeubelen - zetels - Lenormand - Horoscoop - sailcloth tent - Villabouw
sleutel op de deur schoonmaak kantoor

office 365 intranet - Trouwkostuum Limburg - Personal trainer Mechelen - Beste coverband - opkoper mobilhome - Auto verkopen - Wij kopen autos - Auto verkopen - mijn auto verkopen - Auto verkopen - Opkoper bestelwagens -

Opkoper schadewagens - Opkoper mobilhome - Opkoper BMW - b&b kopen frankrijk - Trouwkleed shoppen hier een Smoking kopen
Verhuisbedrijf Den Haag Verhuisbedrijf Rotterdam - Rijschool Haarlem
Stripper boeken Stripster - Reizen brazilie - seo bureau - Kunststof kozijnen - online marketing bedrijf - Hoog in Google komen - Blog laten maken - Blog laten schrijven

Kwaliteitsbacklinks
Eerst bespreken we de kwaliteitsachtergrond.

Wat is de definitie van een kwaliteitsbacklink?

Een kwaliteitsbacklink is een link die afkomstig is van een website van een hoge domeinautoriteit die door zowel zoekmachines als zoekers wordt vertrouwd.

Met andere woorden, niet alleen de robots vertrouwen de website, maar ook de echte mensen vertrouwen de website.

Voorstanders van deze kant van het argument zouden zeggen dat hoe betrouwbaarder de website en hoe hoger de domeinautoriteit, hoe beter de kwaliteit van de link.

Om de domeinautoriteit van een website te controleren, ga je hier naartoe.


Vervolgens kunt u uw eigen URL intypen of de URL van een domein waarvan u een backlink heeft ontvangen. De laatste optie geeft u een idee van de waarde van de ontvangen backlink.

Hoe hoger de autoriteit van het domein, hoe waardevoller de backlink voor uw ranking.


Over het algemeen is een rangschikking van 60 tot 100 fenomenaal, 40 tot 50 is oké, en onder de 40 is niet geweldig.

Als u hoogwaardige backlinks wilt bouwen, begin dan met het bouwen van links van websites van hoge domeinautoriteiten die ook relevant zijn voor uw niche en die worden vertrouwd door zoekers op het hele internet.

Maar hier is de echte vraag die we ons stellen: zijn deze links uw tijd waard?

Nou, laten we eens kijken waarom ze goed zijn, waarom ze slecht zijn, en een paar verschillende strategieën die u kunt gebruiken om ze te bouwen.

Waarom hoogwaardige backlinks goed zijn
Hoogwaardige backlinks zijn om een voor de hand liggende reden goed. Ze zijn... nou ja, ze zijn van hoge kwaliteit. Dat betekent dat ze intrinsiek gunstig zijn voor de domeinautoriteit en de SEO-ranglijst.

Met deze backlinks hoeft u zich geen zorgen te maken over het kwetsen van uw rankings door onbedoeld een relatie op te bouwen met een spam-website. Ze zijn betrouwbaar, betrouwbaar en onfeilbaar.

En dat is belangrijk voor uw linkbuilding strategie.

U wilt immers niet dat uw rankings overleven op duistere praktijken, maar op echte, waardevolle, zinvolle en relevante links terug naar uw website.

Kwaliteitslinks beloven precies dat soort aandacht.

En omdat ze praktisch gegarandeerd uw domein autoriteit opbouwen, zullen ze waarschijnlijk ook uw rankings helpen. Dit domein autoriteit, Google positie grafiek alleen bevordert dat idee.


Met andere woorden, kwaliteitsbacklinks zijn gunstig omdat je weet wat je krijgt. U weet immers dat de links die u bouwt van hoge waarde zijn en na verloop van tijd het passieve verkeer zullen genereren waarvan u droomt.

Het andere voordeel van kwalitatief hoogwaardige links is dat ze allemaal meer waard zijn voor uw SEO. Omdat de links afkomstig zijn van websites met een hoge domeinautoriteit, zijn ze ook waardevoller dan andere backlinks.

Hoe meer hoogwaardige links u bouwt, hoe beter uw ranking zal zijn.

Maar nu ik klaar ben met het gutsen over hoogwaardige links, laten we eens bespreken waarom ze slecht zijn.

Waarom hoogwaardige backlinks slecht zijn
Terwijl het voordeel van kwaliteitsbacklinks is dat ze waardevoller zijn voor uw SEO, is het nadeel net zo groot.

Tenzij u een reeds gevestigd bedrijf bent met een hoge domein-autoriteit en ongelooflijke rankings, zullen al die links een lange tijd duren om te bouwen.
 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK