Return to site

Effectieve e-commerce strategieën voor linkbuilding

 

Het bouwen van links voor uw e-commercesitekan een uitdaging zijn, maar het is de moeite waard. Gebruik deze strategieënen zie hoe uw site floreert als sportsites voor baccarat  en andere spellen. 

Ongeacht het product, het uiteindelijkedoel van elke e-commercesite is om klanten aan te trekken. Eenmaal op uw paginakunnen ze door uw goed ontworpen interface navigeren en uw producten bekijken voordat ze de deal definitief sluiten door op 'toevoegen aan winkelwagen' te klikken.   

De uitdaging is om erachter te komen hoe jeze daar kunt krijgen. 

Een van de belangrijkste tools voore-commerce ondernemers is linkbuilding. Door waardevolle inhoud te creëren enandere strategieën voor linkbuilding te gebruiken, kunt u gebruikers via meerdere wegen aantrekken.   

In deze kolom leert u vier bewezene-commerce strategieën voor het bouwen van links die u zullen helpen nieuweklanten te bereiken, kwaliteitslinks aan te trekken en de zoekresultaten van uw e-commercesite te verbeteren. Maar eerst, waarom is linkbuilding zo belangrijk voor e-commercebedrijven? 

Hoe links zakelijke doelstellingen voor e-commerceondersteunen 

Als uw website interessante artikelen,verhelderende afbeeldingen, unieke bronnen of andere boeiende inhoud bevat,kunt u een geheel nieuwe sector gebruikers aantrekken.   

Deze mensen zijn niet per se van plan omeen ​​aankoop te doen, maar zodra ze op uw pagina zijn aangekomen, kunnen zeworden omgezet in klanten.   

Plus, alleen al door uw site te bezoeken,verhogen ze uw verkeer. Ze kunnen ook naar uw inhoud linken, wat helpt om debekendheid van uw merk te vergroten en meer mensen naar uw website te brengen.   

U kunt ook verbinding maken met anderesites en publicaties en hen aanmoedigen om ook naar uw inhoud te linken,waardoor de reputatie van uw site verder wordt verbeterd.   

De klanten van vandaag worden afgeschriktdoor flagrante branding en agressieve marketingstrategieën. De beste manier omuw merk en uw klantenbestand op te bouwen, is door inhoud te maken die mensen aantrekt om uw site op natuurlijke wijze te bezoeken en ernaar te linken. 

Dit helpt om vertrouwen op te bouwen en ute vestigen als niet alleen een detailhandelaar, maar ook als een leermiddel.Linkbuilding kan u helpen dit doel te bereiken. Hier is hoe het te doen.     

1. Empower uw klanten door middel vankennis 

Bied geavanceerde bronnen en handleidingenmet betrekking tot uw producten aan in een educatief gedeelte. Kennis geeftmensen een sterk gevoel, en dat geldt vooral voor mensen die een aankoop willen doen.   

Door een educatief gedeelte op uw websiteop te nemen, zullen mensen die onderzoek willen doen voordat ze iets kopen,ervoor zorgen dat ze niet ergens anders heen gaan voor meer informatie. Als ze op uw site blijven, is de kans groter dat ze bij u kopen.   

Een onderwijssectie helpt u ook om u teprofileren als een vakexpert en biedt inhoud waar anderen naar kunnen linken.         

2. Ontdek niet-gekoppelde merkvermeldingen 

Zie een niet-gekoppelde merkvermelding alseen kans. Elke pagina die een woord of zin bevat die contextueel naar een vande pagina's op uw site zou kunnen linken, is precies dat: een kans om contact op te nemen met de host van de site en een link in te voegen.   

Niet-gekoppelde merkvermeldingen zijn eengeweldige manier om linkbuilding voor e-commerce te benaderen, omdat ze eenbijna ongeëvenaarde ROI bieden. Het enige dat u hoeft te doen, is een site vinden met een vermelding die voor het grijpen ligt, en vragen of ze een link naar uw site willen maken.   

3. Gebruik door onderzoek ondersteundekortings- en couponcodes 

Studies tonen aan dat mensen eerder geneigdzijn te kopen als ze het gevoel hebben dat ze een deal krijgen. Minder betalenvoor meer zorgt ervoor dat mensen zich slim voelen, en het creëren van een positieve associatie voor uw klanten met uw merk is altijd een goed idee.   

Shopify raadt aan om couponcodes tegebruiken op feestdagen (zoals Valentijnsdag) en gelegenheden die blijk gevenvan klantwaardering (zoals de verjaardag van een klant). U kunt nieuwe klanten ook incentive-couponcodes aanbieden om hun loyaliteit op te bouwen.   

Bied verschillende soorten en niveaus vankortingen aan en volg de aankopen die ze produceren om te zien welke benaderingende beste resultaten opleveren. De manier waarop u een korting presenteert, kan vaak het verschil maken. 

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK